Antivibracinės pagalvėlės skalbyklėms, džiovyklėms, baldams

NaujienaPopuliari
Akcija -30%

Prekės kodas: LVANTIVIB

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

€699 €999 su PVM
Sutaupote - €300
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite

Siūlome  4 vnt.  skalbimo mašinų ir džiovyklų antivibracinius  padukus  su minkštomis  kojelėmis. Šios pagalvėlės  yra puikus pasirinkimas, jei norite sumažinti vibraciją ir triukšmą, kurį sukelia skalbimo mašinos ar džiovyklos veikimas. 

  1. Antivibracinės pagalvės su minkštomis kojelėmis: Šios pagalvėlės yra skirtos sumažinti vibraciją ir triukšmą, kai naudojate skalbimo mašiną ar džiovyklą. Jos taip pat apsaugo grindis nuo įbrėžimų. Pagalvės gali pakelti namų aparatų ir baldų aukštį, apsaugant juos nuo drėgmės. Jos yra pagamintos iš aukštos kokybės gumos ir plastiko, todėl yra atsparios drėgmei ir ilgalaikiam naudojimui. Vidinis skersmuo yra 4cm., aukštis - 4cm, o pagrindo skersmuo - 8.5cm.

  2. Platus taikymas ir didelė apkrova: Šios antivibracinės pagalvės tinka skalbimo mašinoms, džiovykloms, šaldytuvams ir kitoms priemonėms ar baldams, kuriems reikia pakelti aukštį ir užtikrinti stabilumą. Jos gali išlaikyti daugiau nei 150 kg be deformacijos, tuo pačiu saugodamos jūsų namų aparatų ir grindų .

  3. Paprasta montuoti: Montavimas yra labai paprastas. Jums nereikia jokių įrankių ar klijų! Tiesiog saugiai pakelkite savo prietaisą ir po kiekvieno prietaiso koja padėkite po vieną šių pagalvių, kad efektyviai sugertumėte vibraciją ir sumažintumėte triukšmą .

Šios antivibracinės pagalvės yra puikus pasirinkimas, jei norite pagerinti skalbimo mašinos ar džiovyklos veikimą ir apsaugoti savo namų baldus ir grindis.

 
Parašyti atsiliepimą
Susijusios prekės
Spalva: baltaMedžiaga: plienasMatmenys: 127 x 54,5 x 32,5 cm (plotis x gylis x aukštis)Svoris : 11,7..
€9228
1194048726
Greitas pristatymas

Per 2-3 darbo dienas

Konsultacija telefonu

+37060997657

Mokėjimas

Pristatymo metu

Grąžinimo garantija

Per 14 d.d.

Rašyti
Skambinti